Waarom je je gezicht niet moet wassen onder de douche!


Stomende douches zijn leuk, vooral in de koude winter. En terwijl je toch bezig bent, waarom reinig je je gezicht dan niet onder dezelfde douchestraal? Je hebt dit waarschijnlijk gedaan, of je doet het nog steeds ... Maar wist je dat de stoom van je warme douche je poriën zal openen, zodat al het vuil en de vervuiling die de hele dag op je huid zit meteen worden ingetrokken in je poriën, waardoor ze verstoppen en irriteren. Dit resulteert meestal in mee-eters, irritaties en of zelfs acnes. En dit is precies waarom jij zou moeten stoppen met het wassen van je gezicht onder de douche!



In plaats daarvan...

Reinig 's avonds je gezicht direct nadat je thuis bent gekomen met een reinigingsmiddel op oliebasis om alle make-up te verwijderen, maar ook fijn stof en overtollig talg. De meeste Koreaanse reinigingsmiddelen op oliebasis zijn erg mild, dus je hoeft geen zorgen te maken dat het te veel wordt en de huid droogt. Onze Enature - Moringa Cleansing Balm is een uitstekend voorbeeld van een op oil based cleanser dat gemakkelijk vuil, make-up en oliën oplost en toch hydrateert dankzij Moringa-zaad en berkensap.

Gebruik 's morgens en' s avonds een reinigingsmiddel op waterbasis om overtollig vuil en resten te verwijderen om er zeker van te zijn dat de huid schoon en fris is voordat je begint met het verzorgen van de huid. Water Based Cleansers kunnen geltype, crème type, schuimtype zijn, gebruik er een die bij jouw huidtype past. En ga verder met je favoriete toner om te voorkomen dat je huid zijn vocht verliest, waardoor het anders strak en geïrriteerd aanvoelt.


Oeps ...

Dit is niet aanbevolen, maar het komt waarschijnlijk vaak voor en is daarom zeer vergeeflijk. Voor alle oeps-momenten waarop je gewoon te moe bent en / of als je bent vergeten je gezicht te reinigen voordat je in de douche stapt. - Grijp, eenmaal onder de douche, in plaats van eerst naar de shampoo of douchegel te reiken, je gezichtsreiniger en begin aan dat schone canvas te werken. Op deze manier kun je op zijn minst je gezicht reinigen voordat het vuil en de onzuiverheden in je geopende poriën binnendringen.

Shop de producten


E Nature

Moringa Cleansing Balm - 75ml
Marshmallow Cleansing Cream - 175 ml
E Nature
Marshmallow Cleansing Cream - 175ml
Honest Cleansing Foam - 150gBenton 
Honest Cleansing Foam - 150g

Heb je ooit je gezicht gewassen onder de douche?
Deel jouw ervaring, tips en tricks met ons in de comment. ^__^

Comments